OZ SmartOffice szolgáltatások

OZ SmartOffice szolgáltatások

Munkaállomások
Munkaállomások

Tapasztald meg a munka jövőjét a 20 ultramodern számítógépes állomásunk egyikét használva, amely páratlan munkaélményt biztosít.

Oktatási központ
Oktatási központ

Bővítsd a tudásod és horizontod korszerű oktatási központunkban, amely tökéletes helyül szolgál előadásokhoz, prezentációkhoz, laboratóriumi munkához és műhelymunkákhoz.

Konferencia és meeting terem
Konferencia és meeting terem

Engedd szabadjára a kreativitásod, tartsd a soronkövetkező találkozódat a tágas konferencia- és tárgyalóteremünkben, amely akár 14 vendég befogadására is alkalmas, és még több vendéget tud fogadni workshopok esetén. Tapasztald meg a páratlan hatékonyságot egy dinamikus környezetben, amely hozzád igazodik.

Chill sarok
Chill sarok

Lazíts és szakadj ki a hétköznapokból egy moziszerű élménnyel az iroda chill sarkában, amelyet a kényelem és pihenés oázisaként alakítottunk ki.

Konyhasarok és étkező
Konyhasarok és étkező

Dobd fel a munkanapod az irodai minikonyhában vagy étkezőben, amely tökéletes hely a feltöltődéshez és a jól megérdemelt pihenéshez.

3D nyomtató
3D nyomtató

Varázsold elképzeléseidet valósággá a legmodernebb 3D nyomtatónkkal, amely az irodánkban rendelkezésedre áll prototípusgyártási igényeid kielégítésére.

Játék konzol
Játék konzol

Dobd fel a szüneteidet a tökéletes játékélménnyel, amely mostantól XBOX konzolunkkal az irodában is elérhető.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..