Rólunk

A műszaki fejlesztésekkel és az innovációk felkarolásával megbízott  minisztérium "okos város" tematikával kiírt tenderére a magyarkanizsai OZ - ifjúsági iroda sikeresen pályázott. Ezzel nem kevesebb mint húsz millió dináros beruházás valósulhatott meg községünkben állami finanszírozásból.

Mivel az informatika mára az életünk szinte összes területét átszövi, ezért hazánkban is, külföldön is jelentős igény mutatkozik a munkaerőpiacokon. A fiatalok ebben a szektorban is is többnyire külföldön tanulnak és dolgoznak, holott az informatika pont az a terület ahol a távmunka és a távoktatás a legkönnyebben megvalósítható.  Az OZ-SMART OFFICE megálmodóit elsődlegesen az ihlette, hogy programozói és egyéb IT - képzések és a távmunka végzés feltételeinek biztosítása révén motiválja a fiatalokat a szülőföldön maradásra.

Az iroda egyik kiemelt célja az un. Bootcamp-ok vagyis célirányos intenzív programozói képzések szervezése, ahol a résztvevők néhány hónap alatt olyan gyakorlati tudásra tehetnek szert, amivel akár már munkába is állhatnak.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..